Sportnaptár Sportnaptár

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a Sportnaptár.hu EDZÉSTERV NYEREMÉNYJÁTÉKHOZ

1. A nyereményjáték szervezője:

Sportnaptar.hu Nonprofit Kft.
székhely: 2000 Szentendre, Rozmaring utca 3.
honlap: www.sportnaptar.hu
e-mail cím: info@sportnaptar.hu
(a továbbiakban: a „Szervező”)

A promóciót az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és a promóció nem kapcsolódik hozzá, az Instagram így nem felel az esetleges károkért sem.

2. Részvételi feltételek:

2.1 Ki vehet részt?
A nyereményjátékban kizárólag 18 éven felüli természetes személyek vehetnek részt. (a továbbiakban: a „Résztvevő”) Kérjük, hogy csak saját fényképet osszon meg.
A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő egyben kijelenti, hogy a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el és az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismerte.

2.2 Hogyan lehet játszani?

Játszani 2023. május 11. 10:00 óra – 2023. május 31. 24:00 óra között lehet. A nyereményjátékban való részvételhez az alábbi feltételeknek szükséges egyidejűleg teljesülni:
tetszik-elni az Insta posztot,
követni a @sportnaptar.hu insta oldalát
és meghívni kommentben azt a barátot/barátnőt, akivel a reménybeli nyertes szívesen sportolna közösen
ha egy játékos több ismerősét is megjelöli külön-külön hozzászólásban, azzal növeli a nyereményjátékban való részvételi esélyét, de
ha egy játékos azonban egy kommentben több embert is megjelöl, azzal csak egyszer jelentkezik.

2.3 A sorsolás

A sorsolás a Szervező három munkavállalójából/megbízottjából álló sorsolási bizottsága előtt véletlenszerű sorsolási applikáció segítségével zajlik, a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott jegyzőkönyv felvétele mellett.

2.4 Meddig lehet játszani?

A nyereményjátékon a legkésőbb 2023. május 31. 24:00 óráig, a 2.2. pont szerint végrehajtott interakciók vehetnek részt.

2.5 A nyeremény

Egy havi személyre szabott edzésterv egy hozzáértő specialistától.
A nyeremény másra nem ruházható át és pénzre nem váltható át.
Pótnyertes kisorsolására nem kerül sor.

2.6 Az eredményhirdetés

Az eredményhirdetésre 2023. június 1. napján az Instagram felületén kerül sor a nyertesek profil nevének közzétételével. A nyerteseket külön privát üzenetben is értesítjük az Instagram felületen.
Amennyiben a nyertes Résztvevő a nyereményét nem tudja átvenni személyesen, a nyeremény nyertes számára legmegfelelőbb módjáról a nyertes és a Szervező e-mailben egyeztetnek. Kérés esetén Szervező a nyereményt postán juttatja el a nyerteseknek.

2.7 Adózás és költségek

A nyereményekhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A Nyeremények esetleges kézbesítésével járó költséget szintén a Szervező viseli.
Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további fizetési kötelezettség nem terheli.

2.8 Kizárás

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint azok - a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti1 - közeli hozzátartozói;
A nyereményjátékból kizárásra kerül, aki a jelen nyereményjátéki szabályzatban szereplő bármely feltételnek nem felel meg.
A nyereményjátékból kizárásra kerül az a nyertes Résztvevő, aki a Szervező kétszeri próbálkozása ellenére Instagram üzenetben vagy az általa megadott elérhetőségen, vagy elérhetőségeken 7 (Hét) napig nem válaszol, vagy nem elérhető.
A Résztvevő a jelen nyereményjátéki szabályzat elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Szervező a jelen pontban rögzített kizárási okok észlelése esetén, bármely további figyelmeztetés, vagy felhívás nélkül jogosult a Résztvevő kizárásáról dönteni és a nyereményt visszakövetelni. A kizárásról a Szervező a Résztvevőt privát üzenetben értesíti.

2.9 Hatálybalépés és egyéb rendelkezések

A Szervező a jelen nyereményjátéki szabályzatot bármikor módosíthatja a Résztvevők egyidejű tájékoztatása mellett.
A Résztvevők a nyereményjátékkal kapcsolatos további információt a vantgarddigital@gmail.com e-mail címen kérhetnek.
A jelen nyereményjátéki szabályzat a @sportnaptar.hu oldalra történő feltöltés napján lép hatályba.

Budapest, 2023. május 11.



Szólj hozzá Te is!

A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem